Windows 175 GB boş yer kaplıyor

MORDEE

Femtopat
Daha fazla  

Şimdi sağ üstteki oyunların toplamı 137 GB ve şu anda 171 GB boş yerimiz var. 171+137=308. şu anda benim diskim 475 GB. Yani diskte ya fazla bir şey var ya da bir sorun var. 167 GB kaybım var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
WinDirStat adlı programı indirip neyin yer kapladığını görebilirsiniz.

Aygıt yonetisinden disk yonetimine girin orada varsa boş alan cye katın Windows dosyaları driver dosyaları Windows için gerekli şeyler temp %temp% prefetchdeki dosyaları silersen 2 3 GB yer kalır ama.

Bazen oyunların indirme dosyaları silinmiyor elle silmeniz gerekiyor, kontrol edebilir misiniz?

C'de Windows old klasorü var mı?

Vardı önceden tam silememiştim ama içindeki bütün dosyaları sildim silemediğim dosya küçük bir şey zaten yönetici izni istediği için silmedim.

Bazen oyunların indirme dosyaları silinmiyor elle silmeniz gerekiyor, kontrol edebilir misiniz?

Nereden edebilirim?

WinDirStat adlı programı indirip neyin yer kapladığını görebilirsiniz.
Hocam, Steam klasörü doğru. Windows klasörü 72 GB alan kaplıyor ve şu dosya 50 GB yer kaplıyor. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• abu.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 639
  • 50 gb.png
    3,6 KB · Görüntüleme: 645
Son düzenleme:
Hocam anormal bir şey yok.

Yani hocam sağ üstte RDR 2 var yanında başka oyun da var Allah bilir başka oyunlarda yüklüdür bilgisayarda yani bir anormallik yok oyun yüklediğiniz için alan kaplaması gayet normal değil mi?

Yani söylemek istediğim eğer oyun ya da program yüklerseniz tabii ki dolacaktır alanı.

Hayır RDR 2'den başka oyun ya da program yok.

Steam program files ın mı içinde acaba? Games ve <files> klasörünün içinde neler var? Windows da biraz fazla gibi duruyor. Onun içinde de birşeyler olabilir.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…