Fartomy Hectopat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 38 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Kotu Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenim Fedaisi 18 Aralık 2018 #11 sLwester dedi: Anakart modelinin sitesine girdiğinde support kısmında bulunur. Genişletmek için tıkla... Anakartımdan çıkan CD driver'ını yüklemiştim bi daha siteden sürücüleri ve araçları indirmem daha iyi olur mu? Son düzenleme: 18 Aralık 2018
sLwester dedi: Anakart modelinin sitesine girdiğinde support kısmında bulunur. Genişletmek için tıkla... Anakartımdan çıkan CD driver'ını yüklemiştim bi daha siteden sürücüleri ve araçları indirmem daha iyi olur mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Aralık 2018 #12 Pati Fetisisti dedi: Eki Görüntüle 352481 Bu ayarları değiştirdiğimde mavi ekran alıyorum ve format atmadan bilgisayarı hiçbir şekilde açamıyorum. Windows güncellemesinden sonra oldu. Genişletmek için tıkla... O ayarları değiştirmeniz gerektiğini kim söyledi? Hiçbir şeye etki etmeyen ayarlar... Fartomy dedi: Anakartımdan çıkan CD driver'ını yüklemiştim bi daha siteden sürücüleri ve araçları indirmem daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... CD'deki sürücüleri yüklemeyin. Onlar eski. Güncel sürücüleri Donanım Kimliği ile bulup yükleyin.
Pati Fetisisti dedi: Eki Görüntüle 352481 Bu ayarları değiştirdiğimde mavi ekran alıyorum ve format atmadan bilgisayarı hiçbir şekilde açamıyorum. Windows güncellemesinden sonra oldu. Genişletmek için tıkla... O ayarları değiştirmeniz gerektiğini kim söyledi? Hiçbir şeye etki etmeyen ayarlar... Fartomy dedi: Anakartımdan çıkan CD driver'ını yüklemiştim bi daha siteden sürücüleri ve araçları indirmem daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... CD'deki sürücüleri yüklemeyin. Onlar eski. Güncel sürücüleri Donanım Kimliği ile bulup yükleyin.
MertKaraca Hectopat Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #13 Windows 10 1809 güncellemesinden sonra "DNS Sunucusu Yanıt Vermiyor" hatasını alıyorum. Bu donanımın yazılımından dolayı mı?
Windows 10 1809 güncellemesinden sonra "DNS Sunucusu Yanıt Vermiyor" hatasını alıyorum. Bu donanımın yazılımından dolayı mı?
Fartomy Hectopat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 38 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Kotu Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenim Fedaisi 23 Aralık 2018 #14 Recep Baltaş dedi: O ayarları değiştirmeniz gerektiğini kim söyledi? Hiçbir şeye etki etmeyen ayarlar... CD'deki sürücüleri yüklemeyin. Onlar eski. Güncel sürücüleri Donanım Kimliği ile bulup yükleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler ilgilendiğiniz için Recep Baltaş.
Recep Baltaş dedi: O ayarları değiştirmeniz gerektiğini kim söyledi? Hiçbir şeye etki etmeyen ayarlar... CD'deki sürücüleri yüklemeyin. Onlar eski. Güncel sürücüleri Donanım Kimliği ile bulup yükleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler ilgilendiğiniz için Recep Baltaş.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 24 Aralık 2018 #15 Fartomy dedi: Anakartımdan çıkan CD driver'ını yüklemiştim bi daha siteden sürücüleri ve araçları indirmem daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynen sitede daha guncelleri vardir. Bir de bios guncellemelerini mutlaka yap, aksatma. Not: Tapatalk hata verdi en son mesaji gormeden yazdim.
Fartomy dedi: Anakartımdan çıkan CD driver'ını yüklemiştim bi daha siteden sürücüleri ve araçları indirmem daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynen sitede daha guncelleri vardir. Bir de bios guncellemelerini mutlaka yap, aksatma. Not: Tapatalk hata verdi en son mesaji gormeden yazdim.