Windows 1809 güncellemesini yüklemek sağlıklı mıdır?

Anakart modelinin sitesine girdiğinde support kısmında bulunur.
Anakartımdan çıkan CD driver'ını yüklemiştim bi daha siteden sürücüleri ve araçları indirmem daha iyi olur mu?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 352481
Bu ayarları değiştirdiğimde mavi ekran alıyorum ve format atmadan bilgisayarı hiçbir şekilde açamıyorum. Windows güncellemesinden sonra oldu.

O ayarları değiştirmeniz gerektiğini kim söyledi? Hiçbir şeye etki etmeyen ayarlar...
Anakartımdan çıkan CD driver'ını yüklemiştim bi daha siteden sürücüleri ve araçları indirmem daha iyi olur mu?

CD'deki sürücüleri yüklemeyin. Onlar eski. Güncel sürücüleri Donanım Kimliği ile bulup yükleyin.

Windows 10 1809 güncellemesinden sonra "DNS Sunucusu Yanıt Vermiyor" hatasını alıyorum. Bu donanımın yazılımından dolayı mı?

O ayarları değiştirmeniz gerektiğini kim söyledi? Hiçbir şeye etki etmeyen ayarlar...

CD'deki sürücüleri yüklemeyin. Onlar eski. Güncel sürücüleri Donanım Kimliği ile bulup yükleyin.
Tamamdır. Teşekkürler ilgilendiğiniz için Recep Baltaş.

Aynen sitede daha guncelleri vardir. Bir de bios guncellemelerini mutlaka yap, aksatma.

Not: Tapatalk hata verdi en son mesaji gormeden yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…