Windows 1809 Sürümü ile Nvidia 417.35 Sürümü Arasındaki Uyumsuzluk

Geçtiğimiz hafta Nvidia ekran kartın driver sürücüsünü yükleyemedim. Ancak GeForce Experience yükledikten sonra driver sürücüsünü yükle bildim. Driver sürücüsünde sorun olsaydı eğer yine hata verebilirdi diye düşünüyorum.

GeForce Experience uygulamasını zorunlu yüklenmesi için yapılmış olabilir bence.

Burada tüm eski yeni sürümler mevcut

Nvidia Geforce Drivers - TechSpot

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Az önce yeni M.2 SSD alıp, cihazıma taktım ve yeni bir kurulum yaptığımdan dolayı, Nvidia 417.35 driverını indirip, kurmaya çalıştıktan sonra; "Nvidia'nın bu sürümü, mevcut Windows sürümü ile uyumlu değil. GeForce Experience üzerinden driverı güncelleyebilirsiniz." hatasını aldım.

GeForce Experience'i kurup, onun üzerinden 417.35 driverını indirdim ve kurulumu başarıyla tamamladım.

Acaba 417.35 driverında bir bug mı söz konusu?

Not: Nvidia 417.35 driverı yüklüyken, Windows 1809 sürüm güncellemesi yapan arkadaşlarda bu sorun meydana gelmemiş olabilir. Çünkü mantıken Nvidia driverı zaten yüklü. Benim sorum; Windows 1809 sürümünün üzerine, sıfırdan Nvidia 417.35 driverını kurarken alınan bu hata mesajı için.

İyi sosyaller...

Kaplumbağanın dış sert kabuğunu çizmişsin. Yani hiç bir şey olmaz içiniz rahat olsun. :)

Genellikle bu sorun Windows isletim sisteminin guncel olmayisin dan kaynakli oldugunu gordum bazi yerlerde. Windows surumunuz 1909 mu? Eger surum 1909 degilse bu sorunu yasatiyormus. 1909 olarak guncelleyip deneyin hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı