claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 35.800 Makaleler 60 Çözümler 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #11 Düşük ihtimal ama BIOS ile ilgili olabilir. Monster'dan güncel BIOS dosyasını isteyin BIOS update yapıp deneyelim.
Düşük ihtimal ama BIOS ile ilgili olabilir. Monster'dan güncel BIOS dosyasını isteyin BIOS update yapıp deneyelim.
N NakuKoro Hectopat Kek günü Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #12 claus dedi: Düşük ihtimal ama BIOS ile ilgili olabilir. Monster'dan güncel BIOS dosyasını isteyin BIOS update yapıp deneyelim. Genişletmek için tıkla... Şöyle ne sitesinde BIOS update veriyorlar ne de ben BIOS'ta bir BIOS update yeri göremedim. Ne yapmam ? Lazım BIOS ayarları da bayağı kısıtlı doğru düzgün bir ayar yok ne yapabilirim bilmiyorum.
claus dedi: Düşük ihtimal ama BIOS ile ilgili olabilir. Monster'dan güncel BIOS dosyasını isteyin BIOS update yapıp deneyelim. Genişletmek için tıkla... Şöyle ne sitesinde BIOS update veriyorlar ne de ben BIOS'ta bir BIOS update yeri göremedim. Ne yapmam ? Lazım BIOS ayarları da bayağı kısıtlı doğru düzgün bir ayar yok ne yapabilirim bilmiyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 35.800 Makaleler 60 Çözümler 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #13 Modeli tam olarak belirtecek şekilde mail atın bazen BIOS dosyasını bu şekilde verebiliyorlar.