Windows 1909 Sonrası ses değişti

BazlamaMeister

Centipat
Windows'um yaklaşık 2-3 gün önce uptade yaptı, 1909 diye ve o Uptade'ten sonra oyun içi olsun direkt bilgisayardaki sesler olsun aşırı değişti. Sıkıntı çıkardı. Genelde FPS tarzı oyunlar oynadığımdan ötürü ses kasmam önemli ve driver olarak her zaman Realtek kullandım. Bir sorun yaşamamıştım. Oyun içinde FPS oyunlarının neredeyse hepsinde ayak seslerim olabildiğince az ve silah sesleri de aşırı derece fazla. Bu da hem baş ağrıtıyor hem de konsantre olmayı zorlaştırıyor. Bana driverların bozulmuştur onu sil yükle dediler, öyle yaptım. Gene çözülmedi, anakartı driverı yükle dediler o da zaten Realtek driverı kullanıyor. Anakartımın modeli Gigabayt PH67-UD3-B3 .

Dosya Ekleri

• Adsıztt.png
    Adsıztt.png
    54,3 KB · Görüntüleme: 69
  • Adsızt.png
    Adsızt.png
    673,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi denedim ama olmadı yada ben halledemedim.En iyisi bilgisayarcıya yada bilgisayardan daha iyi anlayan birine yaptırmaya çalışırım.Teşekkürler yardım ettiğiniz için.
Rica ederim keşke probleminizi çözebilseydim. İsterseniz 1909 temiz kurulum yapmayı deneyin. Sorun yine çözülmezse bir önceki sürümü kullanmaya devam edin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı