Windows 2000'e oyun nasıl yüklenir?

Metro1234

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp g6 ProBook
Samsung Galaxy J7 Prime
Başlıktaki gibi Windows 2000'e oyun nasıl yüklenir? (VirturalBox kullanıyorum Windows 2000'de dosya paylaşımı nasıl yapılır Onu biliyorsanız o da olur.)

Son düzenleme:
VirtualBox kullandığınız Windows 2000 sistemine neden oyun yüklemek isteyesiniz ki?

Edit: Kimyasal madde kullanımına karşıyım.

Çünkü eski oyunları oynamak istiyorum (normal olarak indir diyorsan hem Windows 2000'i denemek istiyorum ve virüs bulaşmaz.
(Kimyasal madde kullanımı ne alaka?)

İndireceğiniz eski oyunlar genelde ISO kalıbında olur. ISO'daki dosyaları çıkarttıktan sonra setupdan kurabilirsiniz. Hangi sanal makine programında kurdunuz Windows 2000'i?

İndireceğiniz eski oyunlar genelde ISO kalıbında olur. ISO'daki dosyaları çıkarttıktan sonra setupdan kurabilirsiniz. Hangi sanal makine programında kurdunuz Windows 2000'i?
Dediğim gibi Virtalbox (Virtalbox a kurmamın sebebi VMware bana çok karmaşık geldi ve bir tane buldu niye uğraşiyim dedim araştırmadım)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dediğim gibi Virtalbox (Virtalbox a kurmamın sebebi VMware bana çok karmaşık geldi ve bir tane buldu niye uğraşiyim dedim araştırmadım)

@safakxq bu Windows 2000 de çalışmadı ama sağol Windows 8 de falan kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…