alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 17 Aralık 2020 #31 TayfunYanaz dedi: En iyisi vista bencede. Sistem özelliklerin nedir? Yardımcı olayım sana. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bilgisayar vista olarak gelmişti yani sistemde sıkıntı yok ama yüklerken 0x80070070, 0x8007045D gibi hatalar veriyor ne yazıkki. Hocalarım kurdum vista SP2 Home Premium sürümünü ve kafam rahat teşekkürler hepinize ♥ Son düzenleme: 17 Aralık 2020
TayfunYanaz dedi: En iyisi vista bencede. Sistem özelliklerin nedir? Yardımcı olayım sana. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bilgisayar vista olarak gelmişti yani sistemde sıkıntı yok ama yüklerken 0x80070070, 0x8007045D gibi hatalar veriyor ne yazıkki. Hocalarım kurdum vista SP2 Home Premium sürümünü ve kafam rahat teşekkürler hepinize ♥
MiracT Femtopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #32 Sylexnn dedi: Sorunu çözdüm, bu sistem çöpmüş vista deneyeceğim. Sorunu çözdüm, bu sistem çöpmüş vista deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows Vista seni çıldırtabilir o yüzden Windows 7 indir bence.
Sylexnn dedi: Sorunu çözdüm, bu sistem çöpmüş vista deneyeceğim. Sorunu çözdüm, bu sistem çöpmüş vista deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows Vista seni çıldırtabilir o yüzden Windows 7 indir bence.