Windows 20H2 yeni geldi

Bana da yeni geldi. Sıra gibi bir şey var sanırım. Normaldir herhalde

Geç bile kalmışsın. Windows güncelleme aracını indirip kolay bir şeklide güncelleme yayınlandığı zaman güncellemeyi yapabilirsin.

Bizde şu anda 21H2 dev kanalında testlerdeyiz. Bu güncelleme ile birlikte Windows bambaşka bir sistem olacağı söyleniyor. Hatta da yeni bir Windows bile olabilir. Her şey Windows yeni sürümü tanıtıldığı zaman netlik kazanacak. Daha resmi, bir tam açıklama yapılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
24 Haziran'da tanıtılacak güncellemeyi o gün indirmenin bir yolu var mı? Yoksa sıra sıra falan mı gelecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl geçtiniz o güncellemeye hocam.

24 Haziran'da tanıtılacak güncellemeyi o gün indirmenin bir yolu var mı? Yoksa sıra sıra falan mı gelecek?
Önce Beta Kanalına Gelsin Öyle Hemen Sunulacağını Sanmıyorum Çünkü Tanıtım İle Çıkış Zamanları Arası Uzun Olacaktır 21H2 Bile Halen Daha Yavaş İlerliyor Çünkü Microsoft Amacı Bunu Da Windows 10 Gibi Yapmayacak Bunu Daha Sorunsuz Bir Güncelleme Yapmanın Peşinde Çünkü Windows 10 İle Halen Daha Devam Etmekte Olan Can Sıkıcı Sorunlar Mevcut Ki En Azından Windows Un Yabancı Geliştiricilerinden Biri Bu Şekilde Ağızından Kaçırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…