1bacone Femtopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #1 Bu sabah dalgınlıkla bilgisayarı kapatırken yanlışlıkla Güncelleştir ve Kapat'a bastım, 20H2 güncellemesine geçmemle FPS düşmesi yaşamaya başladım, sonra PC sfırıladım. Yine aynı eski sürüme nasıl geçebilirim?
Bu sabah dalgınlıkla bilgisayarı kapatırken yanlışlıkla Güncelleştir ve Kapat'a bastım, 20H2 güncellemesine geçmemle FPS düşmesi yaşamaya başladım, sonra PC sfırıladım. Yine aynı eski sürüme nasıl geçebilirim?
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 1 Kasım 2020 #2 Sistem geri yükleme yaparsanız geçersiniz. Artı 0 Eksi
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.027 Makaleler 1 Çözümler 46 1 Kasım 2020 #3 1.Adım: Ayarlar uygulamasını açmak için masaüstünde Windows + I tuşuna basın. 2.Adım: “Güncelleme ve güvenlik” seçeneğini tıklayın. 3.Adım: “Güncelleme ve güvenlik” ekranından Windows Update sekmesini açın. 4.Adım: “Güncelleme geçmişini görüntüle” seçeneğini tıklayın. 5.Adım: “Güncelleştirmeleri kaldır” bölümünden istediğiniz güncellemeyi kaldırın. Artı 1 Eksi
1.Adım: Ayarlar uygulamasını açmak için masaüstünde Windows + I tuşuna basın. 2.Adım: “Güncelleme ve güvenlik” seçeneğini tıklayın. 3.Adım: “Güncelleme ve güvenlik” ekranından Windows Update sekmesini açın. 4.Adım: “Güncelleme geçmişini görüntüle” seçeneğini tıklayın. 5.Adım: “Güncelleştirmeleri kaldır” bölümünden istediğiniz güncellemeyi kaldırın.
KS KS 1bacone Femtopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #4 die dedi: 1.adım: Ayarlar uygulamasını açmak için masaüstünde Windows + ı tuşuna basın. 2.adım: “Güncelleme ve güvenlik” seçeneğini tıklayın. 3.adım: “Güncelleme ve güvenlik” ekranından Windows Update sekmesini açın. 4.adım: “Güncelleme geçmişini görüntüle” seçeneğini tıklayın. 5.adım: “Güncelleştirmeleri kaldır” bölümünden istediğiniz güncellemeyi kaldırın. Genişletmek için tıkla... Sanırım sıfırladığım için gözükmüyor başka yolu var mı? Acaba çünkü oyunu competetive olarak oynuyorum ve PZT turnuva var? Artı 0 Eksi
die dedi: 1.adım: Ayarlar uygulamasını açmak için masaüstünde Windows + ı tuşuna basın. 2.adım: “Güncelleme ve güvenlik” seçeneğini tıklayın. 3.adım: “Güncelleme ve güvenlik” ekranından Windows Update sekmesini açın. 4.adım: “Güncelleme geçmişini görüntüle” seçeneğini tıklayın. 5.adım: “Güncelleştirmeleri kaldır” bölümünden istediğiniz güncellemeyi kaldırın. Genişletmek için tıkla... Sanırım sıfırladığım için gözükmüyor başka yolu var mı? Acaba çünkü oyunu competetive olarak oynuyorum ve PZT turnuva var?