Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 663 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:50 #1 Arkadaşlar merhaba. Bazı sayfalar KB506 sürümü SSD için problem çıkardığı söyleniyor, sizce o sürümü güncellemeli miyim?
Arkadaşlar merhaba. Bazı sayfalar KB506 sürümü SSD için problem çıkardığı söyleniyor, sizce o sürümü güncellemeli miyim?
YK32 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 444 Çözümler 7 Yer İstanbul Dün 21:04 #2 Realiond dedi: Arkadaşlar merhaba. Bazı sayfalar KB506 sürümü SSD için problem çıkardığı söyleniyor, sizce o sürümü güncellemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kral ben geçtim düşük sistemimle SSDye dair herhangi bir sorun yaşamadım ama GPU fazla ısınıyordu normalden geri dönünce düzeldi.
Realiond dedi: Arkadaşlar merhaba. Bazı sayfalar KB506 sürümü SSD için problem çıkardığı söyleniyor, sizce o sürümü güncellemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kral ben geçtim düşük sistemimle SSDye dair herhangi bir sorun yaşamadım ama GPU fazla ısınıyordu normalden geri dönünce düzeldi.