Saha Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #11 Longhorn dedi: Boot derken hocam? MS-DOS ile kurmanız gerekiyor. Link çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama ben bi cd ye kurmak istiyorum cd yi bilgisayardan başlatıp boot etmem gerekmiyor mu?
Longhorn dedi: Boot derken hocam? MS-DOS ile kurmanız gerekiyor. Link çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama ben bi cd ye kurmak istiyorum cd yi bilgisayardan başlatıp boot etmem gerekmiyor mu?
esatomi Femtopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #12 Merhabalar ms-dos 6,22 hakkında yardıma ihitiyacım var (daha çok dosya silmek ile ilgili) yardımcı olabilirmisiniz ?
Merhabalar ms-dos 6,22 hakkında yardıma ihitiyacım var (daha çok dosya silmek ile ilgili) yardımcı olabilirmisiniz ?
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #13 DerelictAccount dedi: İsteyen nostaji yaşamak için sanal makineye kurar. Belki antika bilgisayarı vardır (imkansız o zamandan bilgisayar kalması) ona kurabilir. Ben arada 20 senelik laptopa kuruyorum eskimekten Windows 98'i kaldıramadığı için. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey imkansız değildir hocam ben şu an size 20 senelik sistemden yazıyorum.
DerelictAccount dedi: İsteyen nostaji yaşamak için sanal makineye kurar. Belki antika bilgisayarı vardır (imkansız o zamandan bilgisayar kalması) ona kurabilir. Ben arada 20 senelik laptopa kuruyorum eskimekten Windows 98'i kaldıramadığı için. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey imkansız değildir hocam ben şu an size 20 senelik sistemden yazıyorum.