Windows 7 0x0000003b Mavi Ekran Hatası

• Konuyu başlatan Queph
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 640

Queph

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben Core 2 Quad Q9400 kullanıyordum sıkıntısız şekilde ama 1 haftadır "Windows başlatılıyor" da parıltı gelirken mavi ekran alıyorum. DC E5300 taktığımda sorun olmuyor açılıyor normal şekilde. Format atarkende mavi ekran veriyor. BIOS'u güncellemedim ondan olabilir mi acaba?
Minidump : Minidump.rar

Anakart : MSI P35 Platinum
GPU: ATI Radeon HD 3650
RAM : 4(2x2) GB 800 Mhz DDR2
Power: 350W

Edit : BIOS'u güncelledim sorun devam ediyor.

Q9400'ü başka anakartta denedim çalışıyor anlamadım normalde p35 ile Q9400ü sorunsuz kullanıyordum durduk yere niye böyle oldu?
@Recep Baltaş Müsait olduğun zaman ilgilenebilir misin hocam? Bazen 0x0000007B hatası bazende 0x00000124 hatası alıyorum format atarken herhangi bir .exe dosyası belirtmiyor.

Edit2: Bilgisayarı Q9400 ile açabildim ama bazı programları açmaya çalıştığımda anında geri kapanıyor; Chrome, Discord, Steam, bazı uygulamalar ise açılıyor; TS3, Logitech Gaming Software. Sonra da mavi ekran veriyor mesela daha demin görev yöneticisini açarken verdi, Chrome'yi kaldırmaya çalışırken verdi.
Yeni minidump : Minidump2.rar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…