Windows 7 0x0000003b Mavi Ekran Hatası

• Konuyu başlatan Queph
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 639

Queph

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben Core 2 Quad Q9400 kullanıyordum sıkıntısız şekilde ama 1 haftadır "Windows başlatılıyor" da parıltı gelirken mavi ekran alıyorum. DC E5300 taktığımda sorun olmuyor açılıyor normal şekilde. Format atarkende mavi ekran veriyor. BIOS'u güncellemedim ondan olabilir mi acaba?
Minidump : Minidump.rar

Anakart : MSI P35 Platinum
GPU: ATI Radeon HD 3650
RAM : 4(2x2) GB 800 Mhz DDR2
Power: 350W

Edit : BIOS'u güncelledim sorun devam ediyor.

Q9400'ü başka anakartta denedim çalışıyor anlamadım normalde p35 ile Q9400ü sorunsuz kullanıyordum durduk yere niye böyle oldu?
@Recep Baltaş Müsait olduğun zaman ilgilenebilir misin hocam? Bazen 0x0000007B hatası bazende 0x00000124 hatası alıyorum format atarken herhangi bir .exe dosyası belirtmiyor.

Edit2: Bilgisayarı Q9400 ile açabildim ama bazı programları açmaya çalıştığımda anında geri kapanıyor; Chrome, Discord, Steam, bazı uygulamalar ise açılıyor; TS3, Logitech Gaming Software. Sonra da mavi ekran veriyor mesela daha demin görev yöneticisini açarken verdi, Chrome'yi kaldırmaya çalışırken verdi.
Yeni minidump : Minidump2.rar

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı