U UmutESEN Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #1 Yardım ederseniz sevinirim. Laptopa format atarken diskleri ayarladığımız yerde böyle bir hata aldım nedeni nedir? Yardım eder misiniz? Bunlarda hatadan resimler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2017
Yardım ederseniz sevinirim. Laptopa format atarken diskleri ayarladığımız yerde böyle bir hata aldım nedeni nedir? Yardım eder misiniz? Bunlarda hatadan resimler.
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 4 Temmuz 2017 #2 Windows 10 yükleyin. 7'ye destek vermiyoruz.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Temmuz 2017 #3 BIOS ayarlarını defaulta al. Halen aynı ise Hiren's BootCD gibi araçlardaki uygulamalarla HDD'yi tamamen biçimlendir (NTFS formatında).
BIOS ayarlarını defaulta al. Halen aynı ise Hiren's BootCD gibi araçlardaki uygulamalarla HDD'yi tamamen biçimlendir (NTFS formatında).