Çözüldü Windows 7 "0x800B0109" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

merikeyn

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle günaydınlar. Benim sorunum dün gece bilgisayara format attım ve Windows 7 32 Bit Ultimate kurdum. Sorunsuz olarak kurduktan sonra kalan driver vs yükledim Discord'u kurmaya çalışırken setdefaultdlldirectories kernel32.dll hatası aldım araştırma yaptıktan sonra Windows güncellemesiyle alaklı olduğunu gördüm. Güncellemeyi yaparken de 80072EFE hatası aldım sonrasında Windows sitesinden uygun olan Update dosyalarını indirdim 2 tanesini kurduktan sonra 3. dosyayı kurarken 0x800b0109 hatası aldım ne denediysem olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Üstünde oynanmış ISO kurdunuz diye tahmin ediyorum. O yüzden hata veriyor olabilir. Windows'un kendi Update sistemi ile deneyin.

Technopat üzerinden indirdim ISO dosyasını ham Windows 7ydi.

Catalog.Microsoft üzerinden 4 adet güvenlikle alakalı .msu uzantılı Update dosyasını indirdim ek olarak farklı bir güvenlik Update dosyasını indirip çözdüm birazcık uğraştırdı sadece.
Üstünde oynanmış ISO kurdunuz diye tahmin ediyorum. O yüzden hata veriyor olabilir. Windows'un kendi Update sistemi ile deneyin.

Technopat üzerinden indirdim ISO dosyasını ham Windows 7ydi.

Catalog.Microsoft üzerinden 4 adet güvenlikle alakalı .msu uzantılı Update dosyasını indirdim ek olarak farklı bir güvenlik Update dosyasını indirip çözdüm birazcık uğraştırdı sadece.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı