A aldesia Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #21 RowIinq dedi: Hocam Windows 7 UEFİ desteklemiyor diye biliyorum. O yüzden GPT kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
RowIinq dedi: Hocam Windows 7 UEFİ desteklemiyor diye biliyorum. O yüzden GPT kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.505 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 25 Haziran 2022 #22 aldesia dedi: Teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Umarım sağ salim kurabilirsiniz. İyi geceler. Bir sorun olursa etiketlemeniz yeterli.
aldesia dedi: Teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Umarım sağ salim kurabilirsiniz. İyi geceler. Bir sorun olursa etiketlemeniz yeterli.
A aldesia Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #23 RowIinq dedi: Hocam Windows'u kur dedikten sonra bilgisayar yeniden başlatılırken USB'yi çıkarıcaksınız. Hatam varsa özür dilerim. Bende de böyleydi. Bu şekilde yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de bunu diyor hocam. Dosya Ekleri IMG_20220625_231559.jpg 91,7 KB · Görüntüleme: 36
RowIinq dedi: Hocam Windows'u kur dedikten sonra bilgisayar yeniden başlatılırken USB'yi çıkarıcaksınız. Hatam varsa özür dilerim. Bende de böyleydi. Bu şekilde yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de bunu diyor hocam.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.505 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 26 Haziran 2022 #24 aldesia dedi: Bu sefer de bunu diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şu videoyu izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aldesia dedi: Bu sefer de bunu diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şu videoyu izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et