K KaaN Coskun Hectopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar laptopumda Windows 10 yüklümede disk sorunu yaşadığım icin Windows 7 yüklemek istiyorum fakat; "Efi/microsoft/bcd/boot Status:0xc000000d Info: an error occurred while attempting to read the boot configuration data." hatasını veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar laptopumda Windows 10 yüklümede disk sorunu yaşadığım icin Windows 7 yüklemek istiyorum fakat; "Efi/microsoft/bcd/boot Status:0xc000000d Info: an error occurred while attempting to read the boot configuration data." hatasını veriyor. Yardımcı olur musunuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Eylül 2016 #2 Bootloader onarımı yapın bu rehber ile: Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor - Technopat Ayrıca diskte de arıza olabilir. Sorunun işletim sistemi ile pek alakası olduğunu sanmıyorum.
Bootloader onarımı yapın bu rehber ile: Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor - Technopat Ayrıca diskte de arıza olabilir. Sorunun işletim sistemi ile pek alakası olduğunu sanmıyorum.
K KaaN Coskun Hectopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2016 #3 Bende dil seçeneklerine gelmiyor pcyi usbden başlattıgım anda bu hatayı alıyorum entere bastığımda pc normal windows 10da açılıyor yine MF dedi: Bootloader onarımı yapın bu rehber ile: Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor - Technopat Ayrıca diskte de arıza olabilir. Sorunun işletim sistemi ile pek alakası olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla...
Bende dil seçeneklerine gelmiyor pcyi usbden başlattıgım anda bu hatayı alıyorum entere bastığımda pc normal windows 10da açılıyor yine MF dedi: Bootloader onarımı yapın bu rehber ile: Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor - Technopat Ayrıca diskte de arıza olabilir. Sorunun işletim sistemi ile pek alakası olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla...