Windows 7 32 Bit bilgisayara 8 GB RAM takmak

Anladım hocam, bilgisayar çok yavaş en azından biraz hızlansın diye RAM takviyesi düşünmüştüm, keşke 8 GB olsaydı, sanırım bir tane 4 GB DDR3 takacağım, bunun için 64 bit yapmam gerekir mi?

Anladım hocam, bilgisayar çok yavaş en azından biraz hızlansın diye RAM takviyesi düşünmüştüm, keşke 8 GB olsaydı, sanırım bir tane 4 GB DDR3 takacağım, bunun için 64 bit yapmam gerekir mi?
Sadece 4 GB için gerekmez.

Tamam teşekkürler hocam.

Anladım hocam, bilgisayar çok yavaş en azından biraz hızlansın diye RAM takviyesi düşünmüştüm, keşke 8 GB olsaydı, sanırım bir tane 4 GB DDR3 takacağım, bunun için 64 Bit yapmam gerekir mi?

3.25 ya da 3.75 gözükür. 4 diyorlar ama tam 4 değil.

@cenkkk Peki hocam yeni bir anakart almayı düşünüyorum, sadece 8 GB DDR3 RAM'i kaldırsın yeter, bana önerebileceğiniz bir anakart var mı?

@cenkkk peki hocam yeni bir anakart almayı düşünüyorum, sadece 8 GB DDR3 RAM'i kaldırsın yeter, bana önerebileceğiniz bir anakart var mı?

İşlemci modeli Intel Core 2 Duo yazmışınız ama tam adını yazarsanız ona göre anakart öneririz.

Intel Core 2 Duo E7600 işlemci
Nvidia GeForce 9600 GT ekran kartı

@cenkkk Peki hocam yeni bir anakart almayı düşünüyorum, sadece 8 GB DDR3 RAM'i kaldırsın yeter, bana önerebileceğiniz bir anakart var mı?

Tek slotta 8 GB RAM destekleyen bildiğim 775 soket anakart yok, bence bu sisteme para harcama hocam, zaten işlemci zayıf. Sistemi hızlandırmak için SSD alman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…