MYD Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 54 Yer KONYA-CİHANBEYLİ 13 Ağustos 2014 #1 Yardımcı olursanız sevinirim.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #2 O ses yanlış hatırlamıyorsam HDD 'nin işleme başlama sesiydi. Benim eski bilgisayarımda da çıkıyordu.
O ses yanlış hatırlamıyorsam HDD 'nin işleme başlama sesiydi. Benim eski bilgisayarımda da çıkıyordu.
MYD Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 54 Yer KONYA-CİHANBEYLİ 13 Ağustos 2014 #3 SorryForDeadYou dedi: O ses yanlış hatırlamıyorsam HDD 'nin işleme başlama sesiydi. Benim eski bilgisayarımda da çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım benim anakartım Asus ve bu bip sesi çok kısa geliyor ekrana asusun logosu çıkmadan önce bir kere geliyor anakartta bir sorun olabilirmi
SorryForDeadYou dedi: O ses yanlış hatırlamıyorsam HDD 'nin işleme başlama sesiydi. Benim eski bilgisayarımda da çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım benim anakartım Asus ve bu bip sesi çok kısa geliyor ekrana asusun logosu çıkmadan önce bir kere geliyor anakartta bir sorun olabilirmi
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #4 Arkadaşım hayır senin bilgisayarında hiçbir problem yok! O ses işlemin başlama sesi. Eğer uzun bip sesi çıkarırsa o zaman sıkıntı var demektir. Kasadan gelen bip sesleri ve anlamları ! Arkadaşım bu linke iyi bak seslerin anlamlarını anlarsın.
Arkadaşım hayır senin bilgisayarında hiçbir problem yok! O ses işlemin başlama sesi. Eğer uzun bip sesi çıkarırsa o zaman sıkıntı var demektir. Kasadan gelen bip sesleri ve anlamları ! Arkadaşım bu linke iyi bak seslerin anlamlarını anlarsın.
MYD Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 54 Yer KONYA-CİHANBEYLİ 13 Ağustos 2014 #5 SorryForDeadYou dedi: Arkadaşım hayır senin bilgisayarında hiçbir problem yok! O ses işlemin başlama sesi. Eğer uzun bip sesi çıkarırsa o zaman sıkıntı var demektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende korktum bilgisayarımda bir sorun var diye
SorryForDeadYou dedi: Arkadaşım hayır senin bilgisayarında hiçbir problem yok! O ses işlemin başlama sesi. Eğer uzun bip sesi çıkarırsa o zaman sıkıntı var demektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende korktum bilgisayarımda bir sorun var diye
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #6 MYD dedi: Teşekkür ederim bende korktum bilgisayarımda bir sorun var diye Genişletmek için tıkla... Dediğim linke bakarsan o zaman anlarsın sorunların ne olduğunu kolayca .
MYD dedi: Teşekkür ederim bende korktum bilgisayarımda bir sorun var diye Genişletmek için tıkla... Dediğim linke bakarsan o zaman anlarsın sorunların ne olduğunu kolayca .