Windows 7 32 bit Intel Duo L2400 sistemde Roblox nasıl oynanır?

Mahmut659

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: P5G41CMLX
İşlemci: Xeon X5450 3.3Ghz(OC)
Ekran Kartı:MSI GeForce GTX 1050 2GB LP
Ram: 4+4 8GB Kingston
SSD: 120GB Turbox , 512GB İnsento
Meslek
Öğrenci
RAM
2.5GB
SSD veya HDD modeli
120GB
Ekran kartı
Yok
Anakart
S6F
İşlemci
Core Duo L2400
32 Bit Intel Core Duo L2400 işlemci bir bilgisayarım var. İşlemcide 64 Bit özelliği yok. Bu nedenle Roblox kurulmuyor. Android emulator kaldıramayacağı için Roblox oynayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 Bit Intel Core Duo L2400 işlemci bir bilgisayarım var. İşlemcide 64 Bit özelliği yok. Bu nedenle Roblox kurulmuyor. Android emulator kaldıramayacağı için Roblox oynayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
32 bitte Roblox açılıyor diye hatırlıyordum. Yıllar önce oynamıştım sanırım. Sistem 64 bit desteklemiyorsa yapacak bir şey yok.

Roblox en az 4 GB ram gereksinimine sahip. Yani şu an bilgisayardan oynamanız pek mümkün değil.

32 bitte Roblox açılıyor diye hatırlıyordum. Yıllar önce oynamıştım sanırım. Sistem 64 bit desteklemiyorsa yapacak bir şey yok.
Roblox çıkalı kaç yıl oldu, 2 yılda bile pek çok şey değişiyor 2015'ten bu yana nasıl değişmesin?

Roblox en az 4 GB ram gereksinimine sahip. Yani şu an bilgisayardan oynamanız pek mümkün değil.
O önerilen gereksinimler. Minimum için 1 GB RAM ve ekran kartı gerekiyor. 2 GB RAM ile oynamıştım.

Evet o yüzden oyun açılmaz. Ama en az 4 GB RAM gerekiyor demişsin.
Roblox'u aktif oynayan bir insanım, ve içindeki oyunlar en az 4 GB RAM ile çalışıyorlar, hatta onunla bile zor açılıyorlar. Tabi şu an başka bir bilgisayara geçtim ama eski bilgisayarım hala yanımda. Bu yüzden oyunlar için gerekli olan gereksinimleri az çok biliyorum. Ayrıca en düşük Intel Celeron 64 bit önerilmiş, 32 bit olarak çalışmayabilir.

Bu bilgisayarda Roblox oynamanız pek mümkün değil.

Evet hocam haklısınız.

Maalesef Roblox 32 Bit desxteğini kesti.

Evet o yüzden oyun açılmaz. Ama en az 4 GB RAM gerekiyor demişsin.

Ekran kartı yoksa çok kasar ama onun dışında 1GB ekran kartı ve 2 GB RAM bile Roblox'taki birkaç oyun için yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…