Windows 7 32 Bit Masaüstündeki simgeler gitti

Makaleler
17
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere internette gezerken birden dondu ve geri gelince masaüstündeki birden bire gitti. Bilgisayarı yeniden başlattım ama olmadı yine aynı. İşletim sistemim Windows 7 32 bit. Biliyorum Windows 7 desteği kalktı fakat durum ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle size tavsiyem Windows 8.1 64 bit kurmanızdır. Ve Windows 10'a rezerve etmenizdir. Sorunuza gelirsek galiba çözümünü biliyorum. Denetim masasından, "görünüm ve kişileştirme" bölümüne giriyoruz. Sol tarafta "masaüstü simgelerini değiştir" diye bir bölüm vardır. Ordan ayarlayınız. Anlattıklarım Windows 8.1 içindir. Windows 7 kullanmanızın bir dezavantajı...

Ctrl+Alt+Del yapın. Görev yöneticisine girin. Dosya > Yeni Görev Çalıştır'a basın ve sonra "explorer.exe" yazarak "Tamam"a basıp kapatın. Bunu her açtığınızda yapmanız gerekebilir. O yüzden Windows 8.1.3 işletim sistemine geçmelisiniz.

Simgeler gitti derken ? Explorer açılıyor mu? Bu arada 7 desteğini kestik ama 32 Bit tüy dikmek olmuş...

Virüs yemiş olabilirsin. Görev Yöneticisi ile Explorer çalıştırmayı dene. 8.1 64 Bit'e geç artık.
Explorer çalıştırmayı denedim görev yöneticisinden sonuç aynı. Ya Windows 8.1 kuracağım ya da rezervasyonunu yaptırdığım Windows 10'u. Sanırım Windows 10 yarın çıkacak çoğu yerde öyle yazıyordu. Bir de format attım formattan 1.2 gün sonra oldu bende Windows 10 rezerve etmiştim acaba bir sorun çıkar mı? Şuan Windows 10'u al butonu yok.

Düzenleme: Windows 10 29 Temmuz'da çıkacak deniliyor karıştırmışım.

Explorer çalıştırmayı denedim görev yöneticisinden sonuç aynı. Ya Windows 8.1 kuracağım ya da rezervasyonunu yaptırdığım Windows 10'u. Sanırım Windows 10 yarın çıkacak çoğu yerde öyle yazıyordu. Bir de format attım formattan 1.2 gün sonra oldu bende Windows 10 rezerve etmiştim acaba bir sorun çıkar mı? Şuan Windows 10'u al butonu yok.

Düzenleme: Windows 10 29 Temmuz'da çıkacak deniliyor karıştırmışım.
Windows 10 29 Temmuzda resmi olarak çıkıyor. 1 ay gibi bir süre bence sistemi temiz bir şekilde 8.1.3'e geçirin sorun kalmayacaktır. Daha sonra W10'a geçersiniz. 1 ay az bir süre değil.

Windows 10 29 Temmuzda resmi olarak çıkıyor. 1 ay gibi bir süre bence sistemi temiz bir şekilde 8.1.3'e geçirin sorun kalmayacaktır. Daha sonra W10'a geçersiniz. 1 ay az bir süre değil.
Evet az bir süre değil fakat bir defa Windows 8.1 kurmuştum. Forumdaki link bozuk idi o zaman One Drive linki bende SH1 kodu ile aratıp internette başka bir yerden indirdim. Sorunsuzca kurdum fakat sadece Windows tuşuna basınca veya başlata tıklayınca o kutular gelene kadar çok az bir takılma var sonra yağ gibi ve birde ekran kartım yok onboard Win 8.1 kurduğumda ismi değişti ATİ ATOMBİOS oldu ve açtığı oyunları bile açmamaya başladı ve 1920x1080 olan monitörümün çözünürlüğü 1366x768 oldu ve değiştirilemiyordu. Bu yüzden tedirginim.

Evet az bir süre değil fakat bir defa Windows 8.1 kurmuştum. Forumdaki link bozuk idi o zaman One Drive linki bende SH1 kodu ile aratıp internette başka bir yerden indirdim. Sorunsuzca kurdum fakat sadece Windows tuşuna basınca veya başlata tıklayınca o kutular gelene kadar çok az bir takılma var sonra yağ gibi ve birde ekran kartım yok onboard Win 8.1 kurduğumda ismi değişti ATİ ATOMBİOS oldu ve açtığı oyunları bile açmamaya başladı ve 1920x1080 olan monitörümün çözünürlüğü 1366x768 oldu ve değiştirilemiyordu. Bu yüzden tedirginim.
Ekran kartının sürücüsünü yüklemediğin için öyle olmuştur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı