Arkadaşlar benim laptop 32 Bit ve 64 Bit yapmak istiyorum. Şu an 2 GB RAM var. 2+2 yapıp 4 GB RAM'im olacak. Ancak ben 64 Bit yaparken 8.1 kurmak istiyorum. Yani 8.1 64 Bit ISO'sunu indirip format atsam 64 Bit olur mu?
Arkadaşlar benim laptop 32 Bit ve 64 Bit yapmak istiyorum. Şu an 2 GB RAM var. 2+2 yapıp 4 GB RAM'im olacak. Ancak ben 64 Bit yaparken 8.1 kurmak istiyorum. Yani 8.1 64 Bit ISO'sunu indirip format atsam 64 Bit olur mu?
Setup çalıştırmayla olmaz çünkü 32 Bit ile 64 Bit dosyaları açamayacağınızdan dolayı USB belleğe yazdırın. BIOS'a girip, boot menüye girip USB belleği 1. sıraya alın ve save and changes yaparak USB bellekten boot ederek Windows kurulumunu başlatın.
Burada Windows lisansının etkinleşmeyeceğini söylemiş. Aynı durum Windows 10 Home ve Pro için de geçerli. Her sürümün kendine has lisans anahtarı olduğu için bir sürümdeki lisans anahtarı diğerinde geçerli olmuyor.