Windows 7 32 Bit nasıl Windows 8.1 64 Bit yapılır?

616313

Decapat
Arkadaşlar benim laptop 32 Bit ve 64 Bit yapmak istiyorum. Şu an 2 GB RAM var. 2+2 yapıp 4 GB RAM'im olacak. Ancak ben 64 Bit yaparken 8.1 kurmak istiyorum. Yani 8.1 64 Bit ISO'sunu indirip format atsam 64 Bit olur mu?

Arkadaşlar benim laptop 32 Bit ve 64 Bit yapmak istiyorum. Şu an 2 GB RAM var. 2+2 yapıp 4 GB RAM'im olacak. Ancak ben 64 Bit yaparken 8.1 kurmak istiyorum. Yani 8.1 64 Bit ISO'sunu indirip format atsam 64 Bit olur mu?

Evet. Format ile 64 Bit'e çevirebilirsiniz.

Evet olur hocam. Format ile 64-bit'e çevirebilirsin.

Peki bunu USB'ya da DVD ile mi yapayım yoksa setup çalıştırıp yapayım?

Setup çalıştırmayla olmaz çünkü 32 Bit ile 64 Bit dosyaları açamayacağınızdan dolayı USB belleğe yazdırın. BIOS'a girip, boot menüye girip USB belleği 1. sıraya alın ve save and changes yaparak USB bellekten boot ederek Windows kurulumunu başlatın.

Evet. Format ile 64 Bit'e çevirebilirsiniz.
Peki benim takıldığım nokta şu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videodaki 3:04 saniyesinde tamsa13 adlı kişi böyle bir şey olamaz diyor bir göz atarsanız sevinirim

Peki benim takıldığım nokta şu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videodaki 3:04 saniyesinde tamsa13 adlı kişi böyle bir şey olamaz diyor bir göz atarsanız sevinirim

Burada Windows lisansının etkinleşmeyeceğini söylemiş. Aynı durum Windows 10 Home ve Pro için de geçerli. Her sürümün kendine has lisans anahtarı olduğu için bir sürümdeki lisans anahtarı diğerinde geçerli olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı