Çözüldü Windows 7 32 Bit to GO sistemi destekleyen "ISO" dosyası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

375558

Hectopat
İkinci el bir bilgisayar aldık, Windows 7 yüklüydü. HDD kablosu koptu, flaşa zorin OS 64 Bit kurup çalıştırdık. Güzeldi, kendinden libreofice yüklüydü; ama ek yüklediğimiz uygulamaları açmakta zorlandık. Geri Windows 7'ye dönmek istedik, fakat Windows 7 to GO desteklemiyor diye biliyordum. Şu an kullandığım bilgisayarda bir Windows 7 64 Bit ".ISO" var ve to GO destekliyor, ben de "acaba bunun 32 Bit hali var mı?" Diye merak ettim. Eğer bildiğiniz bir link veya to GO destekleyen Windows 8 altı başka ".ISO" dosyası biliyorsanız atar mısınız?(Vista olur, XP olur; yeter ki Windows 8 altı olsun, 32 Bit olsun ve Windows to GO desteklesin) Windows 8.1 yüklemeyi denedik, donanım kaldırıyor ama aşırı ısınmadan bilgisayar kapanıyor.

Sistem:
Intel atom N450 X86_64 1.66 GHz işlemci.
1 GB 1333MHz RAM.
800x600 ekran.

Çözüm
Anladım bende ki yine 10.1 inç. Umuyorum ki biri sorununuza dönüş yapar size de bana verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim iyi günler. 🙂
Sanırım buna Zorin OS Lite kuracağım, çok az RAM harcıyor. Zaten flaşa nerdeyse bütün Linuxleri kurdum. Bence aralarından en iyisi Zorin OS Lite, Performans/Kalite şeklinde bakarsak.
Ya da bendeki 1 GB'lik RAM'ı satıp, yerine bunu alıp Windows 7 X64 kullanacağım.
Nasıl bilmiyorum, ama sonunda Windows 7 32 bit Starter yüklemeyi başardım. Şimdi başka bir sıkıntım var, onun için başka konu açacağım
Anladım bende ki yine 10.1 inç. Umuyorum ki biri sorununuza dönüş yapar size de bana verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim iyi günler. 🙂
Sanırım buna Zorin OS Lite kuracağım, çok az RAM harcıyor. Zaten flaşa nerdeyse bütün Linuxleri kurdum. Bence aralarından en iyisi Zorin OS Lite, Performans/Kalite şeklinde bakarsak.
Ya da bendeki 1 GB'lik RAM'ı satıp, yerine bunu alıp Windows 7 X64 kullanacağım.
Nasıl bilmiyorum, ama sonunda Windows 7 32 bit Starter yüklemeyi başardım. Şimdi başka bir sıkıntım var, onun için başka konu açacağım

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı