Windows 7 orijinal 32 Bit kullanıyorum. 64 bite geçmek istiyorum. Sistemim 64 Bit uyumlu eğer 64 bite geçersem, orjinalliği gider mi? Tekrar mı almam lazım? Yeniden etkinleştirme gibi bir şey mi yapmam lazım? Kurarken mi bir şey yapmam lazım?
Evet. Çünkü 32 Bit Serial ile 64 Bit Serial'i farklı.
Anakarta gömülüyse zaten gitmez ancak siz daha sonra farklı bir şekilde yaptıysanız diye söyledim.
Windows 7 orijinal 32 Bit kullanıyorum. 64 bite geçmek istiyorum. Sistemim 64 Bit uyumlu eğer 64 bite geçersem, orjinalliği gider mi? Tekrar mı almam lazım? Yeniden etkinleştirme gibi bir şey mi yapmam lazım? Kurarken mi bir şey yapmam lazım?
3 yıl önce ben yapmıştım 32 bit'den 64 bit'e geçtim hiçbir sorun yok lisans orjinal duruyor ama sana tavsiyem win 8 veya win 10 alıp kafanı rahat ettirmen.
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
Yukardaki kodu Cmd ye ver bikaç saniye bekle cmd sana aktif olan ürün anahtarını verir.Ürün anahtarını bir yere not al kurarken eğer sorarsa yazarsın sormazsa zaten anakarta gömülmüştür key