Windows 7 32 bitten hangi işletim sistemine geçilmeli?

2 GB RAM'a 64 Bit? Neden en uygunu 32 bitken garip öneriler yapıp insanların kafasını karıştırıyorsunuz.

2 GB RAM ile geçebilirsiniz.
Arkadaş ne yapacağını belirtmemiş yazıda. Belki oyun vb. oynayacak ya da 64 Bit gerektiren programlar kullanacak, bunu bilemeyiz.

GeForce Now'dan oynuyorum onda da Chrome'dan oynuyorum 64 bite geçmek istiyorum da kaç GB RAM eklesem 64 Bit geçebilirim.
Sırf Meliodas'ı görmek için geldim. 2GB daha ekleyin. 64 bit'i bu haliyle de kullanabilirsiniz ama RAM eklemeniz iyi olur.

X64 Bit 2 GB RAM laptop çok kullandım. Bir şey olmuyor Windows 8.1 ile. Stabil açılıyor. 35 saniye gibi bir sürede açılıyordu.

Bakın, 64 Bit 4 GB RAM ve üstü için önerilir çünkü daha fazla kaynak kullanır ancak 32 Bit 4 GB altı sistemler için önerilir ve daha uygundur.

Ayrıca 2 GB RAM ile X64 sistem çok rahat kullanabilirsiniz. Hiçbir sorunu olmaz. 2 yıla kadar Windows 8.1 X64 kullandım 2 GB RAM ile zamanında yağ gibi akıyordu sistem.

Windows 10 32 bit kurarsan açılır. Niye açılmasın?

Belki 1 GB RAM olsa neyse ama 2 GB RAM ile rahatça X64 kullanılır bu sistemde.

Arkadaş ne yapacağını belirtmemiş yazıda. Belki oyun vb. oynayacak ya da 64 Bit gerektiren programlar kullanacak, bunu bilemeyiz.

2 GB RAM ile çok bir oyun oynayamaz o yüzden 32 Bit kullanmalı çoğu oyun 32 Bit destekliyor zaten 2 GB RAM'a 64 Bit yüklenirse Google zor açar bırakın oyun oynamayı falan.

Bakın, 64 Bit 4 GB RAM ve üstü için önerilir çünkü daha fazla kaynak kullanır ancak 32 Bit 4 GB altı sistemler için önerilir ve daha uygundur.
Ben 2 GB için de öneririm. Önemli olan ram ve CPU tüketimi olması. 6. nesil İntel ile ben çok rahat Word vs. gibi işlerimi yapıyor. Hatta ETS 2 , GTA 4 bile oynuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…