Windows 7 32 Bit'ten Windows 10 64 Bit'e geçmek

Makaleler
5
Merhaba. Windows 7 Starter 32 bit (zaten 64 bit versiyonu yok) lisansım var. Bunu sistemime kurup Windows 10 64-bit home versiyonuna güncellemek istiyorum. Windows'un Q&A sayfasında bir sorun olmayacağı hakkında bir şey okudum. Bir sorun çıkar mı? Böyle bir şey yapılır mı?

Önce yükseltme seçeneğini kullanarak, Windows 10 Home 32 Bit sürümüne yükseltmelisin. Yükseltmeyi yaptıktan sonra temiz kurulum ile 64 bit mimarisine geçebilirsin.

@enes1391 Ücretsiz yükseltme için Windows'un açık olması şart. Mimari değişikliği de Windows açık iken yapılamaz, önyükleme yaparak başlatmak gerekir. Bu yüzden 32 bitten, 64 bite ücretsiz yükseltmek isteyenler önce yükseltme yapıp, daha sonra temiz kurulum yapabilirler.

Peki ya kendi açtığım konuda da belirttiğim gibi aynı USB bellek ile iki bilgisayarı da Windows 10'a geçirebilir miyim ?

Yani Windows 10 Home 32 bit versiyonunun anahtarıyla Windows 10 Home 64 bit versiyonunu aktive edebilir miyim?

32 bite neden yükseltmiyorsun?
Eski bilgisayarımda olan bir lisans o. Şu anda kullandığım bilgisayar 64 bit'i destekliyor. Şu anda 8.1 industrial pro kullanıyorum ama eski lisans anahtarımı da kullanmak isterim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı