M mustafatncr06 Yoctopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyorum daha önce 64 Bit Win8.1 kullanmıstım ama şimdi tekrar 64 Bit kullanmaya çalışıyorum hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyorum daha önce 64 Bit Win8.1 kullanmıstım ama şimdi tekrar 64 Bit kullanmaya çalışıyorum hata veriyor.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 mustafatncr06 dedi: Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyorum daha önce 64 Bit Win8.1 kullanmıstım ama şimdi tekrar 64 Bit kullanmaya çalışıyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... 32 Bit Windows 7 sürümünden 64 Bit Windows 8.1 sürümüne yükseltemezsin. Artı 0 Eksi
mustafatncr06 dedi: Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyorum daha önce 64 Bit Win8.1 kullanmıstım ama şimdi tekrar 64 Bit kullanmaya çalışıyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... 32 Bit Windows 7 sürümünden 64 Bit Windows 8.1 sürümüne yükseltemezsin.
KS KS M mustafatncr06 Yoctopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #3 MuhammedA dedi: 32 Bit Windows 7 sürümünden 64 Bit Windows 8.1 sürümüne yükseltemezsin. Genişletmek için tıkla... peki nasıl bilgisayarımı 64 bit yapıcam Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: 32 Bit Windows 7 sürümünden 64 Bit Windows 8.1 sürümüne yükseltemezsin. Genişletmek için tıkla... peki nasıl bilgisayarımı 64 bit yapıcam
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 mustafatncr06 dedi: Peki nasıl bilgisayarımı 64 Bit yapacağım Genişletmek için tıkla... 64 Bit Windows 8.1 ISO indirip USB'ye yazdırmanız gerekiyor. Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
mustafatncr06 dedi: Peki nasıl bilgisayarımı 64 Bit yapacağım Genişletmek için tıkla... 64 Bit Windows 8.1 ISO indirip USB'ye yazdırmanız gerekiyor. Sisteminiz nedir?
KS KS M mustafatncr06 Yoctopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #5 MuhammedA dedi: 64 Bit Windows 8.1 ISO indirip USB'ye yazdırmanız gerekiyor. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... yaptım ama olmuyo botloader hata veriyo iso yu klasöre çıkartım setup exe yi açıyorum 64 bit olduğu için hata veriyo Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: 64 Bit Windows 8.1 ISO indirip USB'ye yazdırmanız gerekiyor. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... yaptım ama olmuyo botloader hata veriyo iso yu klasöre çıkartım setup exe yi açıyorum 64 bit olduğu için hata veriyo
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #6 mustafatncr06 dedi: yaptım ama olmuyo botloader hata veriyo iso yu klasöre çıkartım setup exe yi açıyorum 64 bit olduğu için hata veriyo Genişletmek için tıkla... Windows 7 32 bit kullanma nedeniniz sisteminizin eski olması mı? Artı 0 Eksi
mustafatncr06 dedi: yaptım ama olmuyo botloader hata veriyo iso yu klasöre çıkartım setup exe yi açıyorum 64 bit olduğu için hata veriyo Genişletmek için tıkla... Windows 7 32 bit kullanma nedeniniz sisteminizin eski olması mı?
KS KS M mustafatncr06 Yoctopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #7 MuhammedA dedi: Windows 7 32 bit kullanma nedeniniz sisteminizin eski olması mı? Genişletmek için tıkla... hayır sistemim yeterli aptallık yapıp xp kurdum merak ettiğim için sonra zarzor win 7 32 bit kurabildim bana lazım olan şey hem 32 hem 64 bit kurulum dosyaları oluyo ya ondan ama arıyorum bulamıyorum Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Windows 7 32 bit kullanma nedeniniz sisteminizin eski olması mı? Genişletmek için tıkla... hayır sistemim yeterli aptallık yapıp xp kurdum merak ettiğim için sonra zarzor win 7 32 bit kurabildim bana lazım olan şey hem 32 hem 64 bit kurulum dosyaları oluyo ya ondan ama arıyorum bulamıyorum
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #8 @mustafatncr06 bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@mustafatncr06 bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M mustafatncr06 Yoctopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #9 ritminkolesi dedi: @mustafatncr06 bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... herşeyi yaptyım böyle bi hata veriyo Dosya Ekleri Capture.PNG 21,1 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
ritminkolesi dedi: @mustafatncr06 bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... herşeyi yaptyım böyle bi hata veriyo
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #10 mustafatncr06 dedi: herşeyi yaptyım böyle bi hata veriyo Genişletmek için tıkla... her şeyi denilen gibi yapmış olsaydınız "setup.exe" çalıştırmazdınız. Artı 0 Eksi
mustafatncr06 dedi: herşeyi yaptyım böyle bi hata veriyo Genişletmek için tıkla... her şeyi denilen gibi yapmış olsaydınız "setup.exe" çalıştırmazdınız.