Windows 7 64 Bit 4GB RAM 3.25 GB Görme Sorunu

xdkralxd

Hectopat
RAM 4 GB idi 3.25 gosterıyodu hep. BIOS'u guncelledım 4 gordu ama kullanılabılır mıktar 3.25 yazıyor. 758 MB sısteme ayrılmış olarak gösterıyo.

WIN 7 64 Bit
Anakart Adı Gigabyte GA-945GM-S2 v1

Recep kardeş forumdaysan yardım et lütfen

Hayır Paylaşımlı degıl kardeşim. Ekran kartım 1GB ATI Radeon HD 4600 Series.

Anakartının kullanma kitapçığının 13. sayfasında şöyle bir ibare var:

Kod:
Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount. For example, 4 GB of memory size will instead be shown as 3.xx GB memory during system startup.

Kısaca belleğin bir kısmı sistem için kullanılacaktır ve siz de bu yüzden 4 GB yerine 3.XX GB göreceksiniz diyor.

Sen yine de Integrated Periherals ve Advanced System Configuration ayarlarının bir fotosunu yükler misin imgur.com'a.

3 GB takılıyken 3 GB'ın tamamını kullanıyo hiç ayırmıyo. Sisteme 1 gb daha takınca boluyo. Bu ayarlara nerden gırıyoruz? O konudada bı acıklama yaparsan ona gore Fotosunu atayım

- - - Güncellendi - - -

Recep kardeş Bi cevab ver lütfen ya :/

He BIOS'un fotoğrafını istiyor yani. DEL'e basacağım konusunda fikir verdiğin için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var demek ki geleneksel bir durum bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…