Windows 7 64 Bit Boot Ekranında Garip Karakterler

uKayhan

Hectopat
Daha fazla  
PC'nin Power tuşuna basıyorum işte o Bios ayarına isterseniz tıklayın kısmını geçiyor ondan sonra Windows başlatılıyor yazısı yerine garip karakterler veriyor. Karakterler ise şöyle: Küçük küçük bir kaç gülücük halka var, renkler var kırmızı, yeşil, mavi, turuncu tarzında ama bu hata hiç geçmiyor hep öyle duruyor. Geçmesi için Bilgisayar'a 5-6 kez reset atmam lazım ondan sonra Windows 7 Onarma geliyor, öyle açılıyor. Windows 7 orijinal değil onu da belirteyim ama W7'den mi kaynaklı yoksa Ekran kartından mı onu bilemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler yorumlarınız için, o zaman şöyle bir soru daha sorayım. Benim bazı oynadığım oyunlar eski tarz oyunlar onlarda Windows 8 desteği sağlanıyor mu? Sims tarzı Call of Duty 4 tarzı, Medieval 2 Total War gibi oyunları Windows 8'de çalıştırabilir miyim? Ayrıca Windows 8'i kurarsam şimdi Dosyalarım silinmeyecek değil mi?

Üst üste mesaj için özür dilerim fakat attığınız Linkte ben indirme yapamıyorum. İndirme limiti doldu tarzı bir şey diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…