Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
İstiyorsanız August 2018'i İngilizce indirebilirsiniz. Türkçe ISO dosyası bilinen sitelerde var mı bilmiyorum. Benim bildiklerim de forumda yasaktır zaten.
Forumda bir arkadaş aşağıdaki linki paylaşmış farklı bir konuda.
Microsoftun kendi sitesi hariç bu tarz indirmelerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Orjinal ürün anahtarınız varsa @detista nın paylaşımından indirin yoksa da ingilizce sürümünün linki vereyim dil paketini sonradan yüklersiniz.