Windows 7 64 Bit mi 32 Bit mi?

EZKINGh

Decapat
Daha fazla  
RAM
2 gb 800 mhz
SSD veya HDD modeli
hdd
Ekran kartı
intel hd
Arkadaşlar bende eski bir bilgisayar var 2 GB 800 MHz RAM.
Ekran kartı yok ve işlemcide düşük bir model Intel'in. Bilgisayara format atıp satmak istiyorum, araştırıp Windows 7'nin en uygun sürümü olan Home Basic modelini yükemeyi düşünüyorum ama 32 Bit mi yoksa 64 Bit'lik sürümünü mü kullanmam gerektiği konusunda kararsızım sizce böyle bir bilgisayar için en uygun Windows 7 sürümü nedir?

Ekran kartı yok ve işlemcide düşük bir model Intel'in. Bilgisayara format atıp satmak istiyorum, araştırıp Windows 7'nin en uygun sürümü olan Home Basic modelini yükemeyi düşünüyorum ama 32 Bit mi yoksa 64 Bit'lik sürümünü mü kullanmam gerektiği konusunda kararsızım sizce böyle bir bilgisayar için en uygun Windows 7 sürümü nedir?
2GB 800Mhz RAM var ise tabii ki 32Bit kurman gerek.

İşlemcinin tam olarak marka modelini söylersen yardımcı olabiliriz. 32 Bit veya 64 Bit kullanılıp kullanılamayacağını gösteren şey işlemcidir.

32 Bit kursan iyidir dostum.

Eğer 64 bit yaparsanız bi 15-20 fps kayıp olur bende öyle bir sistem kullanmıştım 2 gb ram ile 32 bit i iyi kullanırsınız hızlı olur

XP 64 Edition.

64 Bit kur özellikler gereği çok ağır bir şey yapmazsın zaten. 32 Bit'i desteklemeyen sıkıntı çıkaran program yazılım vs. olabilir.

64 Bit kullanman daha yararlı olacaktır.
Kesinlikle katılmıyorum. 32Bit ve 64Bit ayrımı boşuna yapılmadı. Eğer 2GB 800Mhz cihaza 64Bit kurarsan stabil çalışmaz.

64 Bit kur özellikler gereği çok ağır bir şey yapmazsın zaten. 32 Bit'i desteklemeyen sıkıntı çıkaran program yazılım vs. olabilir.
Siz ciddi misiniz? Şaka yapıyor olmalısınız.

Kesinlikle katılmıyorum. 32Bit ve 64Bit ayrımı boşuna yapılmadı. Eğer 2GB 800Mhz cihaza 64Bit kurarsan stabil çalışmaz.

Siz ciddi misiniz? Şaka yapıyor olmalısınız.
Çok özellik var da Kasacak. 2gb ile Windows 10 kullandım ama Yine eski kas gücüne dayanan OS'lar kullanmak gerek hele sistem eskiyse x32 şart.

İlla 64 istenecek ise.

64 bit kur diyenler şaka mı? 2gb ramde hiç 64bit kullandınız mı? Hadi onu geçtim işlemci 64bit tabanlı bile değildir eski olduğu için. Bu sisteme 32bit kurulur. Bu sistem ile zaten profesyonel uygulamalar açacak hali yok, kullanacağı programlar hayli hayli destekler 32bit'i.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı