M MuratK Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #1 Bugün bir program yüklüyordum PC'ye, bir şeyler oldu, sonra Windows kendi kendine değişti. Bu orjinal değil kopyası uyarısını aldım. Windows'u orjinalleştirmem gerekiyor, fakat hiçbir yerde bulamadım bu sorunun çözümünü, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2015
Bugün bir program yüklüyordum PC'ye, bir şeyler oldu, sonra Windows kendi kendine değişti. Bu orjinal değil kopyası uyarısını aldım. Windows'u orjinalleştirmem gerekiyor, fakat hiçbir yerde bulamadım bu sorunun çözümünü, yardım eder misiniz?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #2 Windows 7'ye teknik destek sağlamıyoruz. Windows 8.1.3 64 bit kurun: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Windows 7'ye teknik destek sağlamıyoruz. Windows 8.1.3 64 bit kurun: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal