Konuyu doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olur musunuz flash belleğime tüm Windows sürümlerini format USB'si oluşturmak istiyorum. Nereden indirebilirim nasıl yaparım bilgisayarcılarda olan USB bellek gibi yardımcı olur musunuz?
Konuyu doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olur musunuz flash belleğime tüm Windows sürümlerini format USB'si oluşturmak istiyorum. Nereden indirebilirim nasıl yaparım bilgisayarcılarda olan USB bellek gibi yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar 15 dakika önce USB bellek aldım ve bilgesayarıma format atmak istiyorum, nasıl format USB'si yapabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler dilerim.
Ventoy is an open source tool to create bootable USB drive for ISO files. With ventoy, you don't need to format the disk again and again, you just need to copy the iso file to the USB drive and boot it.
Ventoy iyidir. Linux distroları, windows bir çok Bootable içeriği tek USB içine koyabiliryorsun. Normal bir kullanıcı için çok önemli olmasada IT'ciler için çok rahat oluyor.