adenol Hectopat Katılım 21 Eylül 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #1 Karşılaştırılmış hallerini nasıl bulabilirim? Arasındaki farkları bulmam lazım hocamız sunum için istedi fakat arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2017
Karşılaştırılmış hallerini nasıl bulabilirim? Arasındaki farkları bulmam lazım hocamız sunum için istedi fakat arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2017 #2 Nasıl bir karşılaştırma istiyorsunuz? İngilizce olarak aratmayı da deneyebilirsiniz.
adenol Hectopat Katılım 21 Eylül 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2017 #3 RolandGarros dedi: Nasıl bir karşılaştırma istiyorsunuz? İngilizce olarak aratmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela 3 işletim sistemi yan yana win7, 8 ve 10 yan yana ve özellikleri gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2017
RolandGarros dedi: Nasıl bir karşılaştırma istiyorsunuz? İngilizce olarak aratmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela 3 işletim sistemi yan yana win7, 8 ve 10 yan yana ve özellikleri gibi.
E Eden Dust Ziyaretçi 18 Şubat 2017 #4 Karşılaştırmaya gerek yok işte. Windows 10'da daha fazla özellik ve yenilikler var.
adenol Hectopat Katılım 21 Eylül 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2017 #5 Silinen üye dedi: Karşılaştırmaya gerek yok işte. Windows 10'da daha fazla özellik ve yenilikler var. Genişletmek için tıkla... Hocam bana resimli falan lazım işte sunum yapmam için vize sınavını sunumdan kabul ediyor
Silinen üye dedi: Karşılaştırmaya gerek yok işte. Windows 10'da daha fazla özellik ve yenilikler var. Genişletmek için tıkla... Hocam bana resimli falan lazım işte sunum yapmam için vize sınavını sunumdan kabul ediyor