RypekGrief
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar.
Öncelikle imleçler nereden indirilir?
İmleçler deviantart sitesinden üye olunarak indirilir. Ben sizin için bir ZIP dosyası oluşturdum ve bu ZIP dosyasında herkese hitap edebilecek imleçler olduğunu düşünüyorum.
Konumuza dönersek,
ZIP dosyasından çıkardığınız dosyaları belli bir alanda tutun ve değiştirmeyin yoksa bozulur. Dosyaları açın ve içerisindeki ınstall. İnf metnine sağ tıklayıp yükle butonuna basın. Sizin karşınıza bir yer gelecek sadece uygulaya basın ve evet-hayır çıkacaktır, istediğinizi seçin. İmleci kurmuş olacaksınız.
Lütfen sorunlarınızı yazınız hepsini inceleyeceğim.
Öncelikle imleçler nereden indirilir?
İmleçler deviantart sitesinden üye olunarak indirilir. Ben sizin için bir ZIP dosyası oluşturdum ve bu ZIP dosyasında herkese hitap edebilecek imleçler olduğunu düşünüyorum.

İmleç
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Konumuza dönersek,
ZIP dosyasından çıkardığınız dosyaları belli bir alanda tutun ve değiştirmeyin yoksa bozulur. Dosyaları açın ve içerisindeki ınstall. İnf metnine sağ tıklayıp yükle butonuna basın. Sizin karşınıza bir yer gelecek sadece uygulaya basın ve evet-hayır çıkacaktır, istediğinizi seçin. İmleci kurmuş olacaksınız.
Lütfen sorunlarınızı yazınız hepsini inceleyeceğim.