Windows 7 A4Tech kamera sorunu

illaedeb1

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
İnternet kafe işletiyorum. Ana makine ile 24 makine var. 4 tanesine Windows 7 yüklü ve Windows 7'de kamera sorunu var. Tek sorunum kamerada. Kameraları söküp takmadan çalışmıyor. Kamera driverlerini kendi sitesinden indirdim olmadı. Başka driverler denedim yine aynı sorunla karşılaştım. Güncelledim yine olmadı. Uyumluluk modunda hepsini denedim, yönetici olarak çalıştırdım yine olmadı. Kamerayı söküp takmadan çalışmıyor. Söküp taktıktan sonra gayet normal çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Windows XP desteği bittiği için makineler risk altında, Deep Freeze ile korunuyorum şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bazı müşteriler internet e nereden girileceğini bilmiyorlar birde windows 8 düşünemiyorum bile. Durmadan başına git internet sayfası aç.

A4 tech pk-635

Kamera modeli nedir ?
A4 tech pk-635. Cezadan dolayı geç yazdım.

A4 TECH PK635 kamera sorunu devam etmektedir arkadaşlar çözülemedi. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Windows 7 pro. 64 bit. Kamera ilk seferde çalışıyor ve bir gün sonra makinayı açtığımda kamera beyaz görüntü de çalışıyor. Uyumsuzluk gider dedim olmadı. Bütün A4 TECH driverlerini kurdum olmadı. Hep aynı sorunla karşılaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı