beanliyo Hectopat Katılım 30 Ağustos 2012 Mesajlar 574 6 Kasım 2012 #1 Notebook 'da böyle bir sorun yaşıyorum. Bazen Windows 7 açılırken açılış simgesinde donuyor.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Kasım 2012 #2 CCleaner kurun ve açılışta çalışan programlara bakın. Gereksiz olanları devre dışı bırakın.
beanliyo Hectopat Katılım 30 Ağustos 2012 Mesajlar 574 7 Kasım 2012 #3 Başlangıçta gereksiz öğeleri kaldırdım. Bazen yazı yazı yazerken Notebook tek tek yazıyor, yani yavaş yavaş Virüs girmiş olabilir mi? Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
Başlangıçta gereksiz öğeleri kaldırdım. Bazen yazı yazı yazerken Notebook tek tek yazıyor, yani yavaş yavaş Virüs girmiş olabilir mi? Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Kasım 2012 #4 Yavaş yavaş yazarken sabit disk ışığına bakın. Işık o esnada sürekli yanıyorsa disk temizliği ve disk birleştirme yapmanız gerekiyor demektir.
Yavaş yavaş yazarken sabit disk ışığına bakın. Işık o esnada sürekli yanıyorsa disk temizliği ve disk birleştirme yapmanız gerekiyor demektir.