Windows 7 Açılırken Donma

sersery35

Hectopat
Merhabalar herkese.

Benim PC’de Windows7'de açılırken yani yuvarlak toplar dönerken bir donma meydana geliyor. Yaklaşık 8 ile 10 dakika arasında düzeliyor, amblem oluşarak oturum açılıyor fakat bu seferde DVD çalışmıyor, hiç bir işlem yapılmıyor. Bazı yerlerde ve arkadaşlarım fan bozulmuş dedi. Ana fanı değiştirme imkânım yoktu. Ekstra bir fanım vardı: onu takmama rağmen sorun çözülmedi. USB’dendir dendi. Her yolu denedim, yine düzelmedi. Başlangıçta açılan programlardandır dendi, yine düzelmedi.
Ne yapmam gerek bilmiyorum ve bunlarla birlikte herhangi bir oyuna girince çok aşırı ısınma başlıyor. Onu da çözemiyorum. Windows 7’deki ölçerlere bakarak söylüyorum RAM %97 98’leri buluyor. CPU ise %75 80 oluyor. Bilgisayara şans eseri format attım. 32 Bit iken birkaç kere düzelmedi. 64 Bit şu an. 64 Bit’de çok iyi değil bilgisayar. Özelliklere gelirsek:

• 2 GB RAM
  • 2 GB nVidia Geforce210
  • AMD Phenom x4 9350

Şunu da ek olarak söylemek istiyorum. Hatayı resimleyemiyorum. Dışardan el ile çekmem gerek. Hemen yapmaya çalışacağım fakat benim yakın arkadaşımın işlettiği internet cafede de aynı PC var. Ben aktif bir Metin 2 online oyuncusuyum. Benim PC’nin aynı özellikleri aynısı cafede 5 tane oyun açsam da tık etmiyor PC. Evimde 1 tane açsam ısısı tavan yapıyor. Sıııı diye bir ses çıkıp donuyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Buda açılmayla ilgili bir sorun mudur acaba? Bu açılma sorununu çözsem de benim için makbule geçecektir. Çünkü ne kadar arasam da bir çözüm bulamamaktayım. Yardımınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar...

Öncelikle 2 GB GeForce 210 yazmışsınız. O kartın 2 GB olması hiçbir şeyi değiştirmez. Kartı size satarken 2 GB olmasını öven kişi, sizi kazıklamış. Alt seviye ekran kartlarında RAM önemli değildir. Anakart modelinizi belirtmemişsiniz. DVD sürücüyü söküp bilgisayarı böyle açmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…