Çözüldü Windows 7 Açılış Logosunda Kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alierdogann

Hectopat
Makaleler
1
Windows 7 kullanıyorum ve bilgisayarım bir türlü açılmıyor. Bazen Windows logosuna gelmeden kapanıyor. Bazen ise Windows logosuna gelmeyi başarıp takılıyor ve açılmıyor. Ayrıca şunu fark ettim nadiren açılmayı başarınca tarih sıfırlanmış. Bununla ilgili olabilir diye BIOS menüsünden düzeltiyorum fakat bir sonuç vermiyor.
İşletim sistemim : Windows 7 Ultimate 32 Bit
Bu arada bilgisayar baya eski DDR2 bir sistem.

Arada bir açılıyor mu yoksa sürekli böyle mi? Başka bilgisayara takıp deneyin diyeceğim ama başka bilgisayarda işletim sistemi kendini açamayabiliyor logo'da sürekli reset atıyordu ben denediğimde ama sende açılır belki bir dene istersen .Windows'ta çökmüş olabilir başıma çok geliyordu buna benzer bir durum. Logo'da takılı kalmalar, Hoş Geldiniz yazsını bir türlü geçmemesi gibi şeyler. Güvenli mod'dan açmayı başarabilirsen bir şekilde geri yükleme yapmaya çalış. Olmadı repair yapmaya çalış. Eğer yine olmuyorsa son çare hdd'yi başka bir bilgisayara 2. hdd olarak takıp içindeki önemli dosyaların hangisiyse onları alıp format atman gerekiyor.

Arada bir açılıyor mu yoksa sürekli böyle mi? Başka bilgisayara takıp deneyin diyeceğim ama başka bilgisayarda işletim sistemi kendini açamayabiliyor logo'da sürekli reset atıyordu ben denediğimde ama sende açılır belki bir dene istersen .Windows'ta çökmüş olabilir başıma çok geliyordu buna benzer bir durum. Logo'da takılı kalmalar, Hoş Geldiniz yazsını bir türlü geçmemesi gibi şeyler. Güvenli mod'dan açmayı başarabilirsen bir şekilde geri yükleme yapmaya çalış. Olmadı repair yapmaya çalış. Eğer yine olmuyorsa son çare hdd'yi başka bir bilgisayara 2. hdd olarak takıp içindeki önemli dosyaların hangisiyse onları alıp format atman gerekiyor.
Dostum hard diskimde önemli bir şey yok sadece 1-2 oyun var. Format atsam düzelir mi acaba? Dediklerini yapmaya çalışıcam artık olmazsa bilgisayarcıya vereceğim.
Arkadaşlar bir şey eklemek istiyorum. Sorunun elektriksel olduğunu düşünüyorum çünkü mesela windows logosuna gelince eğer mouseun ışığı yanmaya devam ederse açılıyor. Açmayı başarsam bile 30-40 dakikaya kapanıyor.

Kendim bilmediğim için birazdan bilgisayarcıya götürüp format attıracağım. Sizce düzelir mi?
Cevap bekliyorum.
Arkadaşlar ekran kartı yanmış. Recep abi doğru düşünmüş.

Windows 7 kullanıyorum ve bilgisayarım bir türlü açılmıyor. Bazen Windows logosuna gelmeden kapanıyor. Bazen ise Windows logosuna gelmeyi başarıp takılıyor ve açılmıyor. Ayrıca şunu fark ettim nadiren açılmayı başarınca tarih sıfırlanmış. Bununla ilgili olabilir diye BIOS menüsünden düzeltiyorum fakat bir sonuç vermiyor.
İşletim sistemim: Windows 7 Ultimate 32 Bit.
Bu arada bilgisayar bayağı eski DDR2 bir sistem.

O zaman bilgisayarı bilgisayar tamircisine götür Windows 10'luk yapsın ama Windows 10 yapmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı