2 gün önce arkadaşıma bilgisayarımı format atması için verdim, eve getirip bilgisayarı açtım LOL istemcisini yükledim ve kendi istemci kurulumunu yapması için tıkladığımda bilgisayar mavi ekran vermeye başladı ve artık sıkça yapmakta 1 gündür bu sorunu yaşıyorum. Minidump dosyama giriyorum içi boş vaziyettedir. Yardımcı olabilecek arkadaşların yardımının dokunması beni çok mutlu eder. Herkese iyi günler, hayırlı işler dilerim.
Sorunuma çözüm bulamadım arkadaşlar halen yardımcı olabilecek bilgili birini arıyorum lütfen göz atarsanız sevinirim.
Sorunuma çözüm bulamadım arkadaşlar halen yardımcı olabilecek bilgili birini arıyorum lütfen göz atarsanız sevinirim.2 gün önce arkadaşıma bilgisayarımı format atması için verdim, eve getirip bilgisayarı açtım LOL istemcisini yükledim ve kendi istemci kurulumunu yapması için tıkladığımda bilgisayar mavi ekran vermeye başladı ve artık sıkça yapmakta 1 gündür bu sorunu yaşıyorum. Minidump dosyama giriyorum içi boş vaziyettedir. Yardımcı olabilecek arkadaşların yardımının dokunması beni çok mutlu eder. Herkese iyi günler, hayırlı işler dilerim.
![]()
Sorunuma çözüm bulamadım arkadaşlar halen yardımcı olabilecek bilgili birini arıyorum lütfen göz atarsanız sevinirim.
Son düzenleme: