Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mart 2021 #1 Merhaba, benim bilgisayarımda önceden masaüstü arka plan boyutunu ayarlama vardı ortalama döşe... Ama şimdi kayboldu nasıl geri getirebilirim? sürüm: Windows 7 X86 (32 Bit) İşlemci: Intel(r) Core(tm)2 Duo E7500 / 2 GB RAM Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Merhaba, benim bilgisayarımda önceden masaüstü arka plan boyutunu ayarlama vardı ortalama döşe... Ama şimdi kayboldu nasıl geri getirebilirim? sürüm: Windows 7 X86 (32 Bit) İşlemci: Intel(r) Core(tm)2 Duo E7500 / 2 GB RAM
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 4 Mart 2021 #2 Sağdaki fotoğrafta aşağı kaydırmak için bir sürgü var ona basıp aşağı indirir misiniz altta olması lazım.
Sağdaki fotoğrafta aşağı kaydırmak için bir sürgü var ona basıp aşağı indirir misiniz altta olması lazım.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mart 2021 #3 Abstrack99 dedi: Sağdaki fotoğrafta aşağı kaydırmak için bir sürgü var ona basıp aşağı indirir misiniz altta olması lazım. Genişletmek için tıkla... Doğru altdaymış ona hiç dikkat etmedim teşekkürler
Abstrack99 dedi: Sağdaki fotoğrafta aşağı kaydırmak için bir sürgü var ona basıp aşağı indirir misiniz altta olması lazım. Genişletmek için tıkla... Doğru altdaymış ona hiç dikkat etmedim teşekkürler