Windows 7 Bad_Pool_Header Mavi Ekran Hatası

Remr32

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Win7 işletim sistemine sahip bilgisayarım bu gün Bad_Pool_Header kodlu bir mavi ekran hatası verdi. En son 4 ay önce format atmıştım ve sorunsuzca kullanıyordum ta ki bu güne kadar. Ve bu gün ilk kez Bad_Pool_Header adlı mavi ekran hatasını verdi. Tedirginim çünkü bu hata yüzünden bilgisayara daha önce de format attım ve şimdi zar zor bilgisayarımı açtım (3 veya 4 kere denedim açmayı zar zor açıldı). Ve bu konuyu açıyorum. Sizden tek istediğim bunu nasıl çözebileceğimdir çünkü bu aynı hata yüzünde önceden format atmıştım. Tekrar uğraşmak istemiyorum. Aşağıda ayrıntılı sistem bilgileri mevcut

Ayrıntılı sistem bilgilerim:

sistem inf.PNG

Ek Bilgi:
Ramleri test ettim, çıkradım taktım, ikisinde de sorun yok. Ekran kartım da anakartın üzerinde. Anakart modelini de yukarıda belirttim. Ayrıca sistem 32 bit ve 4 aydır hiç böyle bir şey olmadı. Sistemde herhangi bir virüs de yok (bundan %100 eminim). Ne yapmam gerekiyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı