arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #21 berfinkaraca dedi: HDD mi kullanıyorsunuz? 8.1 daha stabil çalışabilir 7'den. Win 2015 LTSB önerirdim çok hafif ama çok bilgili değilim yanlış yönlendirme yapmayayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun her şey için. Ne yapsam yardımıma koşuyorsunuz. Cok sağ olun.
berfinkaraca dedi: HDD mi kullanıyorsunuz? 8.1 daha stabil çalışabilir 7'den. Win 2015 LTSB önerirdim çok hafif ama çok bilgili değilim yanlış yönlendirme yapmayayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun her şey için. Ne yapsam yardımıma koşuyorsunuz. Cok sağ olun.
berfinkaraca Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 269 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2022 #22 finecrax dedi: Tamamdır hocam çok sağ olun her şey için. Ne yapsam yardımıma koşuyorsunuz. Cok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
finecrax dedi: Tamamdır hocam çok sağ olun her şey için. Ne yapsam yardımıma koşuyorsunuz. Cok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
N NihatMN Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #23 Bendede İnternet Gitmişti.Bende Çözüm Olarak Windows 10'u İndirdim.Şuan 8.1'de Bile İnternet Yok Telefonumun İnternetini Kullanıyorum.
Bendede İnternet Gitmişti.Bende Çözüm Olarak Windows 10'u İndirdim.Şuan 8.1'de Bile İnternet Yok Telefonumun İnternetini Kullanıyorum.
Doktrin Megapat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #24 Windows kurulumda internet driver kurulmadıysa, telefondan veya başka bilgisayardan uygun driver kurup atın kurulumu yapın.
Windows kurulumda internet driver kurulmadıysa, telefondan veya başka bilgisayardan uygun driver kurup atın kurulumu yapın.