S sanberk2500 Ziyaretçi 29 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar bugun ben windows 7 kurdum bilgisayara. Hiç bir sorun çıkmadı ama internette sorun var, bağlanamıyorum. Yardım edin bağlı değil bağlantı yok sorunu var. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2014
Arkadaşlar bugun ben windows 7 kurdum bilgisayara. Hiç bir sorun çıkmadı ama internette sorun var, bağlanamıyorum. Yardım edin bağlı değil bağlantı yok sorunu var.
SalihAmel Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #2 Modem CD'si ile bidaha modemi kur. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2014
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #3 Ethernet ya da Wi-Fi sürücülerini güncelledin mi ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Haziran 2014 #4 SalihAmel dedi: Modem CD'si ile bidaha modemi kur. Genişletmek için tıkla... Modemlerin artık format sonrası tekrar kurulması gerekmiyor. Modem ayarları modem içinde yer alıyor. @Silinen üye , sistem özelliklerini belirtin.
SalihAmel dedi: Modem CD'si ile bidaha modemi kur. Genişletmek için tıkla... Modemlerin artık format sonrası tekrar kurulması gerekmiyor. Modem ayarları modem içinde yer alıyor. @Silinen üye , sistem özelliklerini belirtin.