Windows 7 Basic, Ultimate Hepsi Bir Yerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fetullah Sahin

Hectopat
Windows 7 Basic, Ultimate, Enterprise Starter. Bunların hepsinin bir DVD'de olduğu zaman buna ne deniyor. Ve Torrent dosyası olarak nasıl indirebilirim.

Şimdi anlıyorum ve her sefer'inde söylüyorum. Windows 8.1 kurulu bilgisayarımda ama kullandığım programlardan hız ve verim alamıyorum. Benim isteğim windows 7 sizde buna anlayış gösterin biraz lütfen. Ben başka sitelerde gördüm ama hem indirmekten korktum hemde 4 gb 24 saatte inecek yaziyor. Haliyle indirmeye kalktığımda yarıda ağ hatası oluyor. Yardımcı Olursanız Çok sevinirim.

Hangi sistemi kullanacağın senin kararın. Biz sana en iyi olanı öneririz. Hız ve verim alamıyorum demişsin hangi programlarda tam olarak ne anlamda sorun yaşadığını belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Diğer konuda destek sunamıyoruz.

Elinde herhangi bir Windows 7 kalıbı ya da kurulum dosyaları varsa yeniden indirmene gerek yok. Sources klasörü içindeki ei.cfg'yi silip bootable olarak DVD ya da USB'ye yazdırman yeterli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…