Windows 7 başlangıç onarma onarmıyor

Mehmetq

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açınca System restore ekranı ile karşılaştım. Bu ekran çıktığı için bilgisarıma giriş yapamıyorum syetem restore diye bir yere giriş yaptım internette birkaç video öyle yapıyordu ama oraya girdiğimde restore system file and setting diye bir yazı çıktı. Bilgisayarımı nasıl açabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20221119_204942.jpg
    IMG_20221119_204942.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20221119_204950.jpg
    IMG_20221119_204950.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20221119_193900.jpg
    IMG_20221119_193900.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 51
diski yapa biliyorsanız farklı bir aygıta deneyin disk doğru çalışmadığı için bilgisayar kendisin kurtarma maduna alıyor ola bilir ayni zamanda windows un bozulması durumun dada böyle oluyor diski test edin yada sistemde gerekli dosya foto yoksa format atin

diski yapa biliyorsanız farklı bir aygıta deneyin disk doğru çalışmadığı için bilgisayar kendisin kurtarma maduna alıyor ola bilir ayni zamanda windows un bozulması durumun dada böyle oluyor diski test edin yada sistemde gerekli dosya foto yoksa format atin
Windows da bozulmuş olabilir format attırmayı düşünüyordum yakın zamanda bilgisar eski ve 3 yıl boyunca kullanılmamıştı 2 aydır kullanıyordum diskte sorun var varsa içindeki bilgiler kurtulurmu ona göre bir bilgisayarcıya götürsem daha iyi olur resim videoları kurtarıcak başka bir flas bellek vs yok

Birde bilgisayarı her açtığımda saat ayarı sıfırlanıyordu ve bilgisarımı açarken f2 tuşuna basıyordum bir ekran çıkıyordu her zaman karşıma

Windows da bozulmuş olabilir format attırmayı düşünüyordum yakın zamanda bilgisar eski ve 3 yıl boyunca kullanılmamıştı 2 aydır kullanıyordum diskte sorun var varsa içindeki bilgiler kurtulurmu ona göre bir bilgisayarcıya götürsem daha iyi olur resim videoları kurtarıcak başka bir flas bellek vs yok

Birde bilgisayarı her açtığımda saat ayarı sıfırlanıyordu ve bilgisarımı açarken f2 tuşuna basıyordum bir ekran çıkıyordu her zaman karşıma
bios piliniz eskimiş o yüzden saat ayarı sıfırlanıyor ve sürekli kapa aç yapınca disk bozulmuş olabilir yada diskteki windows bozulmuştur diskteki bilgileri windowsu olan başka bir pc ye takarak kurtarmayı deniye bilirsiniz windows sizi taktiğiniz diski harici bir usb belek gibi okuyacak ve bilgiler genelde o şekilde kurtarıla biliyor tabi windows bozulmuşa bu yöntem ise yarıya bilir eğer disk bozulduysa büyük ihtimale kurtarılamaz birde bios pilinizi değiştirin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı