Windows 7 Başlangıç onarma sorunu

tolga1961

Hectopat
Daha fazla  
Selam herkese, arkadaşlar vatandan 5 ay önce yenı kasa topladım.
  • i3
  • 8 GB RAM
  • 1TB harddısk
  • AMD R9 285 ekran kartı
5 gun once format attırdım, formattan 2 gun sonra sabahları PC açarken İngılızce 2 secenek cıkıyor, bı Wındows'u otomatık baslat, bır de Windows Recovery Error böyle bir sey. Otomatık baslat dıyınce tekrar acılmayıp aynı yere dönuyor. Wındows recovery dıyınce baslangıc onarımı baslıyor, dısk hataları cozuluyor dıyıp sistem geri yukleme cıkıyor, baya bekledıkden sonra restart atıp bırkaç kere deneyınce anca acılıyor PC. Nasıl kurtulacağım bu sorundan? Lütfen yardım edın, ınternette baktıgım kadarıyla sorun harddıskte dıyorlar, lütfen yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onarma dedikten sonra da her seferinde açılışta bu ekran mı geliyor?

Aynen her pc actigimda oluyo mesala gece acik birakinca sabaha yone ayni onsrma sprunu çıkıyo

Güvenli modda bilgisayarını tarat. Yüklediğin programlardan biri sorun oluşturmuş olabilir.

Taratmayi nasil yapicaz ben bilmiyorunda pek biraz detayli anlatirsan

Bilgisayarı kapat, açma düğmesine bas ve klavyeden sürekli f8 tuşuna bas. Oradan güvenli modu seç ve açıldığında bilgisayarını antivirüs ile tarat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…