Güvenli moddan DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp doğru sürücüleri kurun düzelme ihtimali olacaktır.Arkadaşlar, ben Windows 7 kurdum ve açılırken Windows başlatılamadı. Yeni bir donanım değişikliği buna neden olabilir diyor ama ben her çözümü denedim, olmadı.
Güvenli moddan DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp doğru sürücüleri kurun düzelme ihtimali olacaktır.
Windows 7 USB'sinden başlatıp yeni kurduysanız temiz kurulum yapar mısınız yine aynı şey olursa ekran kartında sorun olabilir.Güvenli moda girince siyah ekranda kalıyor.
Windows 7 USB'sinden başlatıp yeni kurduysanız temiz kurulum yapar mısınız yine aynı şey olursa ekran kartında sorun olabilir.
Windows 8.1 deneyin hem daha stabil hızlı açılır.Evet yeni kurdum ama 3. kere deneyişim her seferinde aynı hatayı veriyor sabah Windows 10 kurdum hatasız açtı ama bayağı bir kasıyordu yani ekran kartı sağlam.
Windows 8.1 deneyin hem daha stabil hızlı açılır.
EBA'dan Hazırbulunuşluk sınavım var gelince yardım ederim. İşlemciniz intel mi?Zaten 8.1'den 7'ye alıyorum ve şu an deniyorum yeni bir hata verdi yazayım.
Yeni bir hata aldım: Kritik bir sistem sürücüsü eksik veya bozulmuş olduğundan Windows yüklenemedi hata kodu: 0xc00000E9.
Windows 8.1 deneyin hem daha stabil hızlı açılır.
Tamamdır.EBA'dan Hazırbulunuşluk sınavım var gelince yardım ederim.
İşlemcinizin ve SSD modelini verir misiniz?Peki kurayım ben sizden biraz kurulumda hata alırsam yardım isticem.
Tamamdır.
Windows® 10, Intel 0xc00000e9 Solid State... Kritik hatanızın sebebi.Zaten 8.1'den 7'ye alıyorum ve şu an deniyorum yeni bir hata verdi yazayım.
Yeni bir hata aldım: Kritik bir sistem sürücüsü eksik veya bozulmuş olduğundan Windows yüklenemedi hata kodu: 0xc00000E9.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.