D DreAm34 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2013 Mesajlar 8 15 Ağustos 2015 #1 Bilgisayarım açılırken Windows 7 başlatılıyor ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor ve f8 tuşu ile de Windows seçeneklerine giremiyorum.
Bilgisayarım açılırken Windows 7 başlatılıyor ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor ve f8 tuşu ile de Windows seçeneklerine giremiyorum.
D DreAm34 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2013 Mesajlar 8 16 Ağustos 2015 #2 Nasıl geçeceğim, geçemiyorum. DVD seçip format atmak istediğinde yine siyah ekran var. Bir de bilgisayarın harddiskine başka bilgisayardan nasıl format atabilirim ? Videolu anlatabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2015
Nasıl geçeceğim, geçemiyorum. DVD seçip format atmak istediğinde yine siyah ekran var. Bir de bilgisayarın harddiskine başka bilgisayardan nasıl format atabilirim ? Videolu anlatabilir misiniz ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ağustos 2015 #3 Windows 7 temel desteği bitmişken ne denmesi gerekiyor ? USB'ye Windows kurulum diski oluşturup boot ederek kurulum yapın. Gerekli videolu anlatım mevcut. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Windows 7 temel desteği bitmişken ne denmesi gerekiyor ? USB'ye Windows kurulum diski oluşturup boot ederek kurulum yapın. Gerekli videolu anlatım mevcut. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal